• Theme Img1

    Golfkenttä rajan tuntumassa

    Historiallisesti tsaarin jalanjäljillä

Väyläkuvaukset

Jokainen väylä on yksilöllinen ja mieleenpainuva. Kokonaispituutta kentällä on takatiiltä 2700 m. Etutiit sijaitsevat keskimäärin 60 m lähempänä viheriöitä.

Kentän kolme par-3 väylää kuuluvat jokainen Suomen par-kolmosten upeimpien joukkoon. Kentän hienoimpana väylänä on pidetty joen kaarevaa rantaviivaa seurailevaa numero seiskaa, jonka avauslyönti tehdään ikivanhojen havupuiden keskeltä ”Tiilikkalan Satuvuorelta”.

Väylä 1, Par 4, HCP 5/6

Väylä 1, Par 4, HCP 5/6

324m / 249m


Kenttämme ykkönen tarjoaa vauhdikkaan liikkeellelähdön. Maltillinen avaus antanee useimmin mahdollisuuden par- tulokseen tällä väylällä. Kovin pitkä avaus edellyttää hyvää tarkkuutta tai hyvää onnea myöhemmin kapenevalla väylällä. Puusto ja syvä bunkkeri vartioivat viheriöaluetta.

Väylä 2, Par 3, HCP 9/10

Väylä 2, Par 3, HCP 9/10

Tässä on ensimmäinen Kaakon Golfin kolmesta par-3 väylästä, joista jokainen voisi olla ehdolla Suomen mieleen jäävimpien par-kolmosten joukkoon. Näkymä väylälle siirtolohkareineen on mystinen. Suoraan päälle lyöminen edellyttää mallikasta lyöntiä, sillä leveä bunkkeri vartioi edessä.

Väylä 3, Par 4, HCP 3/4

Väylä 3, Par 4, HCP 3/4

Tämä par-4 väylä tarjoaa strategille mahdollisuuksia. Pitkä ja tarkka lyönti tuottaa tulosta, mutta yksittäiset suuret koivut ja haavat väylän reunamilla antavat lisähaastetta. Keltaisilta lyödessä alkuosa väylästä - alarinne - on lähes luonnontilassa kivineen ja katajineen, mikä tarjonnee lisäjännitystä.

Väylä 4, Par 5, HCP 1/2

Väylä 4, Par 5, HCP 1/2

Neljäs väylä on suorastaan majesteetillinen. Kyseessä on pitkä, leveä ja selkeä par-5. Onnistuneen avauksen jälkeen tarjoutuu jälleen tilaisuus kokeneelle strategille. Väylä kallistuu loivasti kohti suurta vesiestettä. Tosin, voi olla etua siitä, että viheriön lähestyminen tapahtuu vesiesteen suunnasta.

Väylä 5, Par 3, HCP 11/12

Väylä 5, Par 3, HCP 11/12

Pitkähkö par-3 muistuttaa kartasta katsoen Augustan kuuluisan Masters- kentän 16. väylää. Jos pallo kaartaa yhtään veden ylityksessä, on sen paras kaartaa oikealle. Viheriö on mielenkiintoisesti vastakkaisiin suuntiin kallistuva, mutta etureuna ottaa hyvin vastaan siihen osuvat avaukset.

Väylä 6, Par 4, HCP 13/14

Väylä 6, Par 4, HCP 13/14

Jälleen golfstrategistia innostava väylä. Avaus tapahtuu etelärinteen punaruskeiden männynrunkojen edustalta. Pieni vesieste väijyy oikealle kaartuvia puolipitkiä avauksia. Vajaa 100 m ennen viheriötä on niittyheinää kasvava kumpare, joka ohjaa pelaamaan joko vasemman tai oikean kautta. Vasemman kautta pelatessa saa pienen oikaisun, mutta bunkkeri voi ahdistaa. Väylän keskilinja kiertää kumpareen oikealta.

Väylä 7, Par 4, HCP 15/16

Väylä 7, Par 4, HCP 15/16

Upeaa seiskaa on kenttämme ”signatuuriväylä”. Vieressä virtaava joki kohottaa hienolla tavalla maisemallisia arvoja, mutta varmasti myös jännitystä. Joen rannan muotoa seuraavan kaarevan doglegin loppuosa on viheriötä kohti viettävää rinnettä ja viheriö ottaa hyvin vastaan osumat.

Väylä 8, Par 3, HCP 17/18

Väylä 8, Par 3, HCP 17/18

Tämä on kenttämme kolmas par-3 väylä, joka Tilanderin suunnittelun ja toisaalta luonnonkauneuden ansiosta kuuluu pidetyimpien joukkoon. Slaissi voi vierittää pallon kanjonissa kohisevaan Toukosenkoskeen, mutta lyhyt lentorata pienentää riskiä. Kaksitasoinen viheriö on männynrunkojen edustalla rantatöyräällä.

Väylä 9, Par 5, HCP 7/8

Väylä 9, Par 5, HCP 7/8

Upea päätösväylä, jossa on tilaa draivata. Kenttä on avauslyönnin alastulon kohdilla yhtä leveä kuin edellisellä väylällä oli pituutta. Avauksen jälkeen joki tulee olemaan osana peliä. Rannan päätösviheriö palkitsee tarkan lähestyjän.

Aimoannos
Golfkulma
Hamre
Harjunopk
Jloy
Ksahko
Op Miehikkala
Printcom
Stemmastromberg
Sulzer
Virolahti
Diopco Oy

 

Yhteystiedot

Säkäjärventie 206
49900 Virolahti

Caddiemaster

Puh. 050 3888 200
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.