Skip to main content

Talven toinen kerhoilta

| Caddiemaster | Ajankohtaista

Talven toinen kerhoilta KaaG:n jäsenille 22.2.2024 klo 18-21

Teemalla ”paarit pirkuiksi”! Keskitytään määrämittaisiin ja tarkkoihin lähestymisiin esim. matkoilta 50-125 m. Mukaan silti koko maila-arsenaali. Opastuksen lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja kahvitarjoilu. Kerhoillan hinta 10 €/henkilö ja mukaan mahtuu rajallinen määrä pelaajia ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset vetäjälle Veijo Suomela 050 5662 452 viimeistään 20.2.2024.

Jäsenistön toiveet ja mielipiteet ovat arvokkaita

Varsinkin harrastuksen alkuvaiheessa kaipaa usein tukea ja vinkkejä enemmän. Kerro meille, miten me seura-aktiivit voisimme auttaa sinua harrastuksen sujuvoittamisessa. Talvella on mahdollista saada ”valmentaja”-apua simulaattoritilaan ja keväällä sitten seuran kentällä ja harjoitusalueilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miten voimme seurana auttaa. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pariscramblekilpailu jatkuu vilkkaana

Avoin parikilpailu jatkuu vielä 18.2.2024 asti, joten osallistumaan ehtii vielä. Kilpailu- ja tulosten lähettämisohjeet löytyvät Ympyrä Golfin tiloista.

Alustavasti Kaakon Golfin ”talvimestaruudesta” pelataan Ympyrä Golfissa 19.2-31.3.

Henkilökohtainen hcp kilpailu KaaG:n jäsenille, sarjat naiset ja miehet. 18 r. kilpailu, jossa pelitasoitus on ½ pelaajan virallisesta tasoituksesta, suurin huomioitava kilpailutasoitus on 36. Naiset ja miehet yli 75v. pelaavat eri tiiltä kuin miehet. Osallistumismaksu 5€ maksetaan vain kerran seuran tilille:
KaaG ry FI62 5268 0020 0408 26, viestiin osallistujan nimi/talvikisa. Uusintoja voi tehdä rajattomasti kilpailuajan puitteissa ja tietysti normaalit tilavarausmaksut. Pelattava kenttä ja tarkemmat peliohjeet löytyvät sitten paikan päältä.

Talven toinen kerhoilta