Skip to main content

Syksyllä pelaamisen edellytykset

| Caddiemaster | Ajankohtaista

Kenttä on vielä avoinna ja pelattavissa NexGolf -kalenterin mukaisina aikoina. Muutama muistettava asia kuitenkin on, jotta pelaaminen onnistuu ja kenttä pysyy jatkossakin siinä loistavassa kunnossa, kuin se nyt on ollut.

Sateet ovat tehneet kentästä todella märän ja myös liukkaan, joten golfautoilla ajaminen on nyt kiellettyä.

Kuuraisella tai jäisellä kentällä pelaaminen ja liikkuminen on ehdottomasti kielletty, koska lyhyeksi leikattu heinä kuolee askeleen alle helposti. Vaurioitunut kasvusto on myös altis kasvitaudeille.
Syysaamuina pinnan sulamisen aikataulua on mahdotonta arvioida; toisina aamuina sulaminen on nopeampaa, toisina voi joutua odottelemaan melko pitkäänkin. Pakkasaamujen lähtöjä on siis siirrettävä.

Pidetään yhdessä huolta, että heinä säilyy elossa, kestää talven ja kasvaa jatkossakin!

Lähtöjen siirtäminen

Pakkasaamuille varattuja lähtöjä ei lähtökohtaisesti peruta, vaan ne siirtyvät seuraavaan pelattavaan ajankohtaan, muut varaukset huomioiden. Jos sinulla on kysyttävää, kenttähenkilökuntamme auttaa mielellään.
Pelaaja on itse vastuussa lähtöjen siirtämisestä/perumisesta silloin, kun toimisto on suljettu. Pelaajan on myös hyvä itse tarkkailla varauskalenteria ja/tai sähköpostiaan mahdollisten caddiemasterin tekemien muutosten varalta.

Syksyllä pelaamisen edellytykset