Skip to main content

Kenttä parhaassa kunnossa

| Caddiemaster | Ajankohtaista

Tervetuloa toteamaan loistokunto itse!

Virojoen golfkenttä on tänä keväänä paremmassa kunnossa kuin se on ollut minään muuna keväänä kymmenvuotisen toimintansa aikana. Virojoen kenttä edustaa tällä hetkellä Kymenlaakson, ja jopa koko Suomen golfkenttien parasta laatutasoa.
Olemme itse hyvin tyytyväisiä ja ylpeitä kentän kunnosta. Tästä kiitokset kuuluvat luontoäidin ohella isolta osin kenttähenkilökunnallemme.

Juha ja Sami tekevät kovasti töitä kentän kunnon ylläpitämiseksi.

Virojoen golfkentällä työskentelee kaksi ammattitaitoista kentänhoitajaa, joiden apuna on kesäisin ollut myös kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita. Tänä kesänä harjoittelujaksoaan kentällämme suorittavat Marjo ja Joona, jotka opiskelevat Harjun Oppimiskeskuksessa puutarha-alaa.
Molemmat ovat olleet tyytyväisiä harjoittelupaikan valintaan, joka sopii varsin mainiosti heidän opintojensa sisältämään osaan erityisviheralueiden kunnossapidosta.

Marjo työn touhussa nelosella.

 

GOLFKENTTÄ TÄYDESSÄ MITASSAAN 10 VUOTTA

Valmiin yhdeksänväyläisen golfkentän avajaiskilpailu pelattiin juhannuksena 2012 eli siitä tulee kuluneeksi juhannuksena kymmenen vuotta.
Kenttä on alusta lukien runsaasti kiinnostanut erityisesti kesäasukkaita, joita on jäsenistöstä noin kolmasosa. Jäsenluettelon yleisin kotipaikka on Hamina. Tervetuloa kasvavaan golfarien joukkoon!

Luonnonkauniin kentän kasiväylän greenillä kuulee kosken pauhun.
Kenttä parhaassa kunnossa