Muistutuksia sääntöasioista

Huomioidaan muutamia asioita näin kauden alussa.

Golfin säännöt koskevat ensisijaisesti tasoituskierroksia ja kilpailuja. Kun pelataan ilman tulostarkoitusta, silloin voi pelata toisinkin pitäen kuitenkin mielessä kaikkien kentän käyttäjien turvallisuus, kentän kunnosta huolehtiminen ja muukin etiketti.
Kotisivuiltamme voi kerrata paikallissäännöt, peliohjesäännön ja yleiset kilpailumääräykset (yksittäisissä kilpailuissa voi olla myös lisäohjeistuksia).

Tiet eivät ole vapaan dropin aluetta, johtuen paikoin teiden epämääräisyydestä. Kuitenkin esimerkiksi 6-väylän vas. reunassa mutkan takana on sinisin tolpin merkitty kunnostettava alue, josta halutessaan voi vapautua rangaistuksetta.
Huomioitavaa on, ettei vapautuminen läheskään aina tapahdu kentän puolelle. Vapautumisessa tulee aina vapautua sekä pallolla että lyöntiasennolla (huom. oikeakätiset vs. vasenkätiset pelaajat). Harkitaan aina ennen nostamista, mitä voi tehdä.

Range- eli harjoituspallot kuuluvat ainoastaan harjoitusalueelle. Niillä ei saa eikä kannata pelata kentällä. Lisäksi ne ovat kenttäyhtiön omaisuutta, joten niitä ei saa viedä kentältä pois.

Ja näin keväisten säänvaihteluiden keskellä muistetaan, ettei pelaamaan mennä mikäli aamulla on pakkasta. Tällaisessa tilanteessa mahdollisesti varatut lähtöajat peruuntuvat kokonaan, ne eivät siirry.
Autojen käyttö on vielä toistaiseksi kielletty. Ilmoitamme erikseen, kun kenttä kestää autolla ajon.

Aimoannos
Golfkulma
Hamre
Harjunopk
Jloy
Ksahko
Op Miehikkala
Printcom
Stemmastromberg
Sulzer
Virolahti
Diopco Oy

 

Yhteystiedot

Säkäjärventie 206
49900 Virolahti

Caddiemaster

Puh. 050 3888 200
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.