Osakkeiden esittely, osakesarjat

Lassi-Pekka Tilanderin suunnitteleman golfkenttämme kaikki yhdeksän väylää on avattu Juhannuksena 2012. Erityisesti griinit griinialueineen ovat saaneet verratonta palautetta. Kokeneiden golfmatkailijoiden antamien kommenttien perusteella viheriömme edustavat Suomen parhainta tasoa. Siitä voi kukin omistaja eli osakas olla syystäkin ylpeä.

 

Osakkeiden hinnat:

Osakkeiden hinnat seuraavassa annissa:

A- OSAKE 2 550 euroa.

B- OSAKE 4 900 euroa.

D-OSAKE 15 000 euroa.

 

Osakkaiden edut

Osakkaana olet etuoikeutetussa asemassa ja vahvoja etujasi ovat mm seuraavat:

  • Osakkaan lapset ja lapsenlapset (18 vuotias tai alle) pelaavat vastikkeetta
  • Omalla kentällä ei koskaan tarvitse maksaa greenfeetä eli kierrosmaksua
  • Osakkaille SGKY:n etukortti veloituksetta. Osakas voi pelata 50% alennuksella noin 30 eri kentällä kotimaassa. Mahtava etu aktiiviselle golfarille.
  • Jokainen osakas saa ostaa golfkentälle mukanaan tuomiaan vieraita varten kolme vieraslippua hintaan 10e / kpl.
  • Kaakon Golfin osakas pelaa Koski Golfin, Kymen Golfin ja Lappeenrannan Viipuri Golfin kentillä arkisin ja heinäkuun ulkopuolella alennetulla greenfeellä.
  • Osakkaille rangepallot puoleen hintaan.


Tee osakemerkintä oheisella lomakkeella tai ottamalla yhteyttä (kysy halutessasi lisätietoja):
Petteri Oksanen
0503 888 200
kaakongolf@kolumbus.fi

Osakkeet maksetaan Kaakon Golf Oy:n tilille.
Tilinumero: FI46 1069 3000 2352 75

 


 

Pelioikeudet

Nimetty pelioikeus
AJokaisella A- sarjan osakkeella on yksi (1) nimetty pelioikeus, jolla osakkeen omistaja voi pelata Kaakon Golfin kentällä rajoituksettoman määrän pelikierroksia. Nimetyllä pelioikeudella tarkoitetaan myös sitä, että osakkeenomistaja voi nimetä henkilön, joka käyttää osakkeeseen kuuluvaa pelioikeutta. Nimetyllä pelioikeuden haltijalla, joka ei ole osakkeenomistaja, on oikeus käyttää pelioikeutta, kun Kaakon Golf on saanut tiedon pelioikeuden haltijasta pelikausittain maaliskuun loppuun mennessä. Mikäli yhtiö ei saa osakkaalta ilmoitusta tähän määräaikaan mennessä, katsotaan osakerekisteriin merkityn osakkaan käyttävän itse pelioikeutta.  

Nimeämätön pelioikeus
B/DJokaisella B- sarjan osakkeella on yksi (1) nimeämätön vapaa pelioikeus ja jokaisella D- sarjan osakkeella on kaksi (2) nimeämätöntä vapaata pelioikeutta. B- ja D- sarjan osakkeilla voi pelata henkilö, jonka hallussa osakkeen omistajan vuosittain saama Osakekortti (kausikortti) kulloinkin on. B- osakkeen omistaja saa yhden kausikortin ja D- osakkeen omistaja kaksi kausikorttia jokaiselle kaudelle. Kuhunkin Osakekorttiin kuuluu enimmäismäärä pelikertoja, 40 kierrosta kauden aikana, tai vaihtoehtoisesti käyttökertakohtainen palvelumaksu niitä B- tai D- sarjan osakkeiden omistajia ajatellen, jotka eivät tahdo rajoittaa pelikertoja kauden aikana.

Rajoittamaton pelioikeus
B/DRajoittamatonta B- ja D- osakkeen vapaata käytäntöä, johon palvelumaksu liittyy, voi käyttää vain yksi pelaaja kerrallaan ja palvelumaksu on 10 euroa pelikierrokselta, joka peritään pelaajalta, joka esittää Osakekortin ennen pelikierroksensa aloittamista caddie masterin toimistossa. Kaakon Golfin tulee saada pelikausittain maaliskuun loppuun mennessä tieto, mikäli osakkeen omistaja haluaa käyttää Osakekorttiaan kauden aikana rajoittamattomasti suorittamalla palvelumaksun kultakin kierrokselta. 

Pelioikeuden käyttäminen edellyttää, että pelaaja on jonkun Suomen Golfliitto ry:n alaisen urheiluseuran, kuten Kaakon Golfin, tai kansainvälisesti hyväksytyn golfyhdistyksen jäsen.