Osakkaan pelioikeusilmoitus 2018

Ilmoitus osakkeen pelioikeuden käyttäjästä pitää aina antaa, myös silloin kun käyttää itse pelioikeutta. Vastikkeen maksu eräpäivään mennessä ja pelioikeusilmoitus mahdollistavat peliaikojen varauksen.

Valitse yksi alla mainituista tavoista ilmoittaa pelioikeus. Käytä ensisijaisesti 1.vaihtoehtoa!


KOLME VAIHTOEHTOA ILMOITUKSEN ANTAMISEEN:


  1. Osakkeenomistaja voi ilmoittaa pelioikeuden käyttäjän kirjautumalla nexgolfiin omilla ”ajanvaraustunnuksilla”. Jäsenen pääsivulla valitaan Omat osakkeet ja osakkeen numeroa napsauttamalla pääsee tekemään PELIOIKEUSILMOITUKSEN. Pelioikeuden voi lisätä itselle tai KaaG:n jäsenelle.

  2. Osakkeenomistaja voi ilmoittaa pelioikeuden käyttäjän myös sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  3. Osakkeenomistaja voi myös täyttää tämän kaavakkeen ja toimittaa sen Kaakon Golffiin, ennen ensimmäistä golfkierrosta. Ilmoitus osakkeen pelioikeuden käyttäjästä pitää aina antaa, myös silloin kun käyttää itse pelioikeutta. Vastikkeen maksu ja pelioikeusilmoitus mahdollistavat peliaikojen varauksen. Valitse yksi yllä mainituista tavoista ilmoittaa pelioikeus.

Tulosta Lomake (PDF)

Attachments:
Download this file (Pelioikeusilmoitus_2018.pdf)Pelioikeusilmoitus_2018.pdf[ ]49 kB
Aimoannos
Sulzer
Harjunopk
Jloy
Ksahko
Stemmastromberg
Viafori
Virolahti
Hamre
Omasp
Op Miehikkala
Printcom
Golfkulma

 

Yhteystiedot

Säkäjärventie 204
49900 Virolahti

Caddiemaster

Puh. 050 3888 200
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tilaa uutiskirje